Fruit de l'experiència adquirida a l'Aula d'Escriptura, la decisió d'escriure ha estat fàcil. Escriure què? sobre què, perquè? Descartat el gènere de ficció, la primera idea fou escriure un dietari. Després, canvi d'idea. El nom era la cosa: notes, papers, quadern... i... Un quadern, una mirada atenta i reflexiva. Una manera de tractar la notícia, el personatge, la ciutat, el dia a dia, la cultura en les diverses formes: una paraula, una frase, una música, una pel·lícula, un llibre... serien els temes.

Una primera part , però, els textos escrits com a exercicis de classe. No seria just no fer-ho, en definitiva són els que m’han donat peu a escriure.

dimarts, 21 de juliol del 2015

SENSE SOSPITA


Així, sense sospita, sense esperar-ho, es produeix el curt-circuit. Un microscòpic fluix sanguini no arriba al seu destí i, talment com si es fongués una bombeta, en algun punt del cervell, en algun racó del disc dur, es fa fosc. En aquest instant tot depèn de l'atzar.
Con a l'inici d'una partida de póker, abans de descobrir les cartes no saps quines t'han tocat. A mesura que passa l'estona vas veient la jugada, es va fent clar i vas descobrint, amb ajudes (els comodins) i sense cartes marcades, si la sort ha estat de part teva o no.

I, a partir d'aquest moment, la incògnita!...

(A propòsit de l'ictus que em va "atacar" fa uns dies)

Imatge: google