Fruit de l'experiència adquirida a l'Aula d'Escriptura, la decisió d'escriure ha estat fàcil. Escriure què? sobre què, perquè? Descartat el gènere de ficció, la primera idea fou escriure un dietari. Després, canvi d'idea. El nom era la cosa: notes, papers, quadern... i... Un quadern, una mirada atenta i reflexiva. Una manera de tractar la notícia, el personatge, la ciutat, el dia a dia, la cultura en les diverses formes: una paraula, una frase, una música, una pel·lícula, un llibre... serien els temes.

Una primera part , però, els textos escrits com a exercicis de classe. No seria just no fer-ho, en definitiva són els que m’han donat peu a escriure.

dijous, 25 de juny del 2015

INCÒGNITA

El vigilant no havia vist entrar ningú. El relleu s'havia fet amb normalitat. No s'explicava perquè ara l'alarma estava desconnectada. Les càmeres no mostraven res anormal, no s'apreciava cap incidència ni cap imatge sospitosa. Malgrat això, veterà com era, l'instint li deia que alguna cosa no rutllava. Estava sol, com cada nit. Tot i la veterania va començar a notar una angúnia desconeguda. Va fer les darreres comprovacions. Aparentment tot estava en ordre. El que havia de custodiar aquella nit era quelcom d'alta seguretat.
De sobte va apreciar, a la pantalla, una lleugera escletxa al final del passadís, al punt oposat d'on es trobava. Una tènue claror, una resplendor metàl·lica i una ombra gairebé impercptible. Va ser un instant. Un calfred li va recòrrer el cos i una suor freda el va envair. Silenci.

No estava sol...

(Tot veient una pel·lícula a la tele)

Imatge: google

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada